Contact

Locatie

Molen de Ster

Molenpark 3 – 3531 EK te Utrecht (ingang via de Floresstraat)

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

De molen staat vlakbij Utrecht Centraal. Vanaf het station is het slechts 5 tot 10 minuten lopen. Bij aankomst op Utrecht CS neem je de uitgang Jaarbeursplein. Onderaan de (rol)trap loop je rechtdoor over het plein tot aan het eind van de tramhaltes. Sla af naar rechts. Bij de stoplichten het Westplein oversteken. Dan direct naar links het Timorpad op, dat ligt rechts van het water. Je ziet de molen al staan.

Onderaan de (rol)trap op het Jaarbeursplein is een fietsenstalling waar je een OV-fiets kunt huren. Op het erf is voldoende ruimte voor het parkeren van je fiets.

De dichtstbijzijnde bus- en tramhaltes zijn die bij Utrecht Centraal.

Vervoer per auto

Op het molenerf mag niet geparkeerd worden. In de directe omgeving van de molen is het betaald parkeren van 9:00u tot 23:00u. Op feestdagen en zondagen is het gratis.

De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn Kop van Lombok en P1 van de Jaarbeurs. Beide zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week open. Er zijn vaste gehandicaptenparkeerplaatsen en oplaadpunten voor elektrische auto’s. De best bereikbare P+R is P+R Westraven. Neem op de A12 afslag 17 (Kanaleneiland / Jaarbeurs / Transferium). Neem tramlijn 60 of 61 richting Utrecht Centraal. Stap uit bij halte Graadt van Roggenweg. Een kaartje kost € 5,00 voor parkeren en reizen.

 

Contactgegevens Happietaria Management Team

Merel

Manager PR & Bewustwording
Merel Rotman
+31 6 415 573 92
pr.happietaria.utrecht@gmail.com

Pieternel

Manager Medewerkers & Planning
Pieternel Kers
+31 6 115 019 56
mpc.happietaria.utrecht@gmail.com

Wendy

Manager Pand & Juridische zaken
Wendy Brink
+31 6 116 887 19
pand.happietaria@gmail.com

Judith

Manager Keuken & Voorbereiding
Judith Kuijper
+31 6 290 869 16
keuken.happietaria.utrecht@gmail.com