Reserveren Weet waarvoor je eet!

Wilt u zeker zijn van een plekje in ons restaurant? Dan kunt u via het onderstaande reserveringssysteem een reservering plaatsen. U kunt bij Happietaria Utrecht komen eten op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Tijdens deze dagen zijn er twee shifts; één om 17:00 en één om 20:00. De eerste shift zal duren tot ongeveer 19:30. De tweede shift zal ongeveer tot 22:30 duren.

In het restaurant is er de mogelijkheid om te pinnen.

Wilt u op het laatste moment toch nog komen eten bij Happietaria? Of wilt u toch nog komen eten maar zit een shift al vol? Vraag naar de mogelijkheden door te mailen naar mpc.utrecht@happietaria.nl. Als u na 15.00 uur wilt reserveren voor in de avond, kunt u bellen naar het volgende nummer: +31 6 13 29 35 06.

Ons restaurant is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf station Utrecht Centraal kunt u bus 1 nemen richting Overvecht, halte Rubicondreef. Vanaf station Overvecht bevindt ons restaurant zich op 5 minuten loopafstand.

Bent u van plan met de auto te komen? Dan is het mogelijk om uw auto op de parkeerplaats bij het Johannescentrum te parkeren. Mocht de parkeerplaats vol zijn, dan kunt u ook in de wijk parkeren. We raden u aan om Moezeldreef 400 in te voeren op uw navigatiesysteem.


Klik op het schema voor extra informatie over de activiteiten!

 

Let op! Voor de vrouwenavond op 8 maart kunt u reserveren door te mailen naar pr.utrecht@happietaria.nl (deze avond is nog niet vol)

Online Reserveren

Let op: Bevestigingsmailtjes kunnen herkend worden als spam!

Let op: Druk maar één keer op reserveren!